Mystery Rooms Escape Brasov

Sunteti in prima zi din calatoria voastra in Mexic. Nerabdatori sa explorati frumusetile tarii, dupa ce v-ati cazat la un hotel, iesiti cu totii la plimbare. O parte din grupul vostru se opreste cateva minute in fata unui magazin de suveniruri, iar restul grupului isi continua plimbarea pe strazile orasului.

In scurt timp insa doua dubite negre opresc langa grupul de prieteni ramasi in urma, va ameninta cu armele si va forteaza sa urcati in masini. Sunteti legati la ochi, iar dupa jumatate de ora va treziti intr-o camera saracacioasa ce seamana izbitor cu o celula de inchisoare, bine ferecata. Vi se spune sa nu faceti galagie, in caz contrar sunteti amenintati cu tortura.

Celalat grup vede de departe ce se intampla, cum prietenii vostri sunt rapiti si cum cele doua dube negre dispar pe strazile orasului. Curajosi, va urcati intr-un taxi si urmariti cu greu rapitorii. La un moment dat ii pierdeti din vedere pentru cateva minute bune, si tocmai cand erati gata sa renuntati vedeti cele doua masini oprite in fata unei cladiri misterioase. Usa cladirii este intredeschisa...inauntru bezna. Intrati tematori, insa imediat usa se inchide in urma voastra. O voce amenintatoare si puternica va spune sa nu faceti scandal si sa va bucurati de urmatoarea ora, pentru ca mai tarziu s-ar putea sa nu mai aveti ocazia!

Veti astepta sa vedeti ce se intampla, sau veti dezlega misterul si veti incerca sa evadati?

Dificultate:
Persoane:
4 - 12
Durata:
maxim 80 minute cu indicii suplimentare
maxim 100 minute fara indicii suplimentare