Mystery Rooms Escape Brasov

Intrebari frecvente

Ce reprezinta conceptul Mystery Rooms Escape?

Mystery Rooms Escape este o modalitate alternativa de a te deconecta, de a petrece o ora plina de aventuri impreuna cu prietenii tai sau cu familia, sau de a construi o echipa. Participantii in numar de 2 pana la 6 persoane intra intr-o camera cu o anumita tematica, descifreaza o serie de mesaje secrete, deschid lacate si seifuri, pana gasesc cheia usii principale pentru a iesi din camera. Totul intr-un timp limitat. Jocul implica inteligenta, atentie, comunicare si colaborare intre participanti, deci o echipa unita.

De ce sa ma inscriu la jocurile Mystery Rooms Escape?

Jocurile reprezinta o modalitate tot mai indragita de catre toate categoriile de persoane de a va petrece o ora de calitate din timpul dvs liber, dar si de a va testa logica si inteligenta intr-un cadru de poveste. 

Cui se adreseaza?

Oricui, indiferent de varsta (pentru mai multe detalii consultati Termeni si conditii de participare), educatie sau formare profesionala, insa cu exceptia unor situatii fizice exceptionale.

Care este numarul de participanti recomandat?

Jocurile Mystery Rooms Escape sunt destinate grupurilor cuprinse intre 2 si 6 persoane. Numarul ideal pentru a va oferi o experienta de neuitat este de 4-6 persoane.

Ce se intampla daca expira timpul?

Dupa expirarea timpului pus la dispozitie, jocul de va termina indiferent daca ati reusit sau nu sa dezlegati misterul, iar usa va fi descuiata de catre organizatori.

Suntem inregsitrati in timpul jocului? Putem solicita o copie a inregistrarii?

În timpul jocului sunteti monitorizati video si audio pentru buna desfasurare a acestuia. Inregistrarile sunt folosite exclusiv in acest scop si nu sunt facute publice, nici nu vor fi transmise ulterior participantilor, pentru protejarea proprietății intelectuale.

Exista o limita de varsta pentru participarea la joc?

Limita minima de varsta pentru participare este de 10 ani. Nu exista limita maxima de varsta. Copiii cu varsta de pana la 14 ani vor fi obligatoriu insotiti de 2 adulti, iar persoanele cu varsta intre 14-18 ani vor trebui sa prezinte acordului unuia din parinti in vederea participarii la joc, sau sa fie insotiti de un adult.

Ce se intampla daca evadam intr-un timp mai scurt decat timpul alocat?

Daca reusiti sa dezlegati misterul intr-un timp mai scurt, inseamna ca ca v-ati ales o echipa de succes! Poza ta si a echipei tale va fi postata in galeria noastra, iar daca timpul vostru se afla in top 20 veti fi pusi la loc de cinste atat pe pagina noastra de web, cat si pe Facebook, astfel incat toti jucatorii vor avea sansa sa va admire! 

Cum pot face o rezervare?

Sunt mai multe metode de a face o rezervare:
online pe site-ul nostru
- telefonic la numarul 0773 353 466
- prin e-mail la contact@liveroomescape.ro

Pot achizitiona vouchere cadou?

Desigur, puteti solicita online vouchere cadou din sectiunea Calendar, prin e-mail sau la telefon.

Pot sa imi recuperez contravaloarea rezervarii sau a voucherului in cazul in care nu mai pot participa la joc?

Atat voucherele cat si rezervarile achitate in avans nu sunt rambursabile. Aveti insa posibilitatea de a reprograma data si ora jocului, in functie de disponibilitatea camerelor.

Care este tariful unui joc?

Tarifere sunt diferentiate in functie de numarul de participanti si de tipul jocului (cu sau far indicii). Pentru mai multe detalii vizitati pagina noastra de Rezervari.

Care sunt modalitatile de plata?

Aveti disponibile mai multe modalitati de plata:
- cash sau cu cardul la receptie
- prin transfer bancar inainte de inceperea jocului. In acazul in care achitati prin transfer bancar, va rugam sa trimiteti confirmarea platii prin e-mail la contact@liveroomescape.ro

Pot participa la joc si persoanele straine?

Jocurile sunt disponibile momentan in limba Romana, insa recomandam participarea persoanelor sau grupurilor straine daca sunt insotite de cel putin un vorbitor de limba Romana.

Ce trebuie sa am la mine in timpul jocului?

Nu aveti nevoie de bunuri personale precum geanta, telefon mobil, pix, laptop sau tableta, chei, aparate de inregistrare audio sau video, acestea vor fi incuiate si pastrate la receptie in vestiare, pe parcursul derularii jocului. De asemenea, nu ai nevoie de grijile si problemele care te procupa in viata de zi cu zi!

Tot ce ai nevoie este buna dispozitie si spiritul de aventura! Jocul este bazat pe logica si rationament, toate indiciile se bazeaza pe forta intelectuala si nu pe forta fizica. Veti avea sanse de reusita mai mari daca grupul tau se va organiza mai bine, va comunica mai eficient si daca veti lucra in echipa!

Cu cat timp trebuie sa ajung inainte de inceperea jocului?

Este indicat sa ajungeti cu cel putin 15 minute inainte de inceperea jocului, pentru a afla regulile de participare de la organizatori. Instructajul dureaza in general 10 minute, iar pregatirile pentru joc dureaza in general 5 minute. In cazul in care totusi veti intarzia, instructajul va avea loc in timpul rezervat jocului.

Organizati si jocuri sau evenimente pentru firme?

Desigur, daca vrei sa organizezi o iesire cu echipa sau un team building, te rugam sa ne contactezi prin e-mail sau la telefon si vom stabili impreuna detaliile evenimentului.