Mystery Rooms Escape Brasov

Contact

INCHIS TEMPORAR /

TEMPORARILY CLOSED

 

 

Unde suntem?

Ne gasesti in Brasov pe Strada Bisericii Romane la nr. 67, la numai 10 minute de centrul istoric si foarte aproape de Opera Brasov. La intrare avem o camera de supraveghere si un interfon, nu te sfii sa ne zambesti si suna de indata ce ai ajuns. Daca nu raspundem imediat nu intra in panica, dureaza cateva secunde pana ajungem la interfon, dar sa stii ca alergam sa iti deschidem cand auzim soneria. Cand treci poarta casei nu uita sa iti lasi grijile si probleme la intrare, altfel vei ramane la usa...

Odata ce ai intrat in curte te vom primi cu usile lag deschise, insa nu pentru mult timp pentru ca vei fi incuiat imediat intr-o camera misterioasa. De aici depinde numai de tine sa evadezi.

Esti cu mașina? Accesul se face din Strada Avram Iancu si suntem la a doua casa pe partea dreapta cum mergi inspre Opera. Daca vii dinspre Strada de Mijloc treci de Opera si dupa 100 m suntem pe partea stanga. Sunt locuri de parcare chiar in fata casei si sunt fara plata (deocamdata).

Vii cu autobuzul? Statia autobuzelor 12 si 22 este chiar la intersectia cu Avram Ianu, la 20 m de noi.

Pe jos sau cu bicicleta? Ne gasesti la intrarea pe Str. Bisericii Romane dinspre Str. Avram Iancu inspre Opera, a doua casa pe partea dreapta. Daca esti cu bicla, avem noi grija de ea cat timp tu te joci!

Cum ne contactezi:
e-mail:  contact@liveroomescape.ro
facebookwww.facebook.com/mysteryroomsbv
Telefon: (+4) 0773 353 466
Adresa: Str. Bisericii Romane nr.67, Brasov

Program: Luni - Duminica 10:00 - 22:00 (numai cu rezervare telefonica)

Pentru escape room Bucuresti acceseaza roomsescape.ro

* Nume

Companie

Adresa

* E-mail

* Telefon

Mesaj

Security Code

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:

pentru ofertare comerciala
pentru activitati promotionale: promotii, concursuri, reclame, publicitate